Korut

Haetko ainutlaatuista avaimenperää itsellesi, tai haluatko antaa persoonallisen lahjan ystävällesi? Kaiverramme omasta koirasi valokuvasta avaimenperän muistoksi sinulle.

 

Näin tilaat

Mene verkkokauppa sivulle ja valitse haluamasi malli/koko. Maksettuasi tuotteen, tilauksesi välitetään valmistajalle (Korunkaunis y-tunnus 2588174-8). Valmistajalta saat ohjeet kuvien lähettämistä varten ja pääsette suunnittelemaan juuri toiveidesi mukaisen avaimenperän.

Koruinfo

Avaimenperän materiaali on ruostumaton teräs (stainless steel). 

Hintaan kuuluu koru, kaiverrus, avainrengas, alv 24% sekä postituskulut. Kaiverruksen tulos riippuu valokuvan laadusta. Kaiverrus näkyy parhaiten valoisassa paikassa, koska sen pinta heijastaa valoa.

Halutessasi tekstin avaimenperän kääntöpuolelle, lisää tilaus tekstistä verkkokaupasta.

Vaikka kaiverrus on kestävä, voi korun pinta käytössä kulua, esim. avaimenperä laukussa ja taskussa.

Asiakas vastaa aina kuvan tekijänoikeuksista itse.

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska ne ovat tehty erityistoiveiden mukaisesti. Palautusoikeus koskee vain materiaalivirhetapauksissa.

Asiakasrekisteriä ei pidetä. Asiakkaan henkilötietoja ja kuvia ei säilytetä korun postituksen jälkeen.

 

Malli vaihtoehdot Valitse koko ja malli näistä vaihtoehdoista

ID-Tag

  • Pieni 22 x 36 mm  24 €
  • Medium 26 x 45 mm  25,50 €
  • Iso 29 x 50 mm  27 € 

Hinnat sis. suunnittelun, avaimenperän ja postituskulut.

Valmis avaimenperä

Katso videolta  miltä valmis tuote näyttää.

Muokkaa tekstiä ja kuvaa klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Valmiit avaimenperät

Avaimenperät ja avainkaulakorut omasta valokuvastasi yhteistyössä Pusselin kanssa

Kauttamme tilattuihin Pusseli koruihin saat lähetyksen yhteydessä 5 € etusetelin Putiikki Nuuhkulan verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä.

Tilaa koru tai avaimenperä täs

Tilauskorut oman lemmikin kuvalla on suunniteltu kaikkia lemmikin ystäviä varten. Sinun ei tarvitse olla mestarikuvaaja saadaksesi hienon korun joko itsellesi tai lahjaksi. Lemmikistä lähettämäsi valokuva käsitellään korua varten. Kuvankäsittelyssä mm. kuvasi kohde (esim. koira) saa koruun uuden haluamasi taustavärin (katso esimerkki alla) ja kuva rajataan koruun sopivaksi. Tästä syystä esimerkiksi alkuperäisen valokuvan taustalla ei ole väliä. Halutessasi korussa voidaan toki myös säilyttää kuvan alkuperäinen tausta.

 

Korujen metalliosat ovat nikkelittömiä.

Korut kestävät hieman kosteutta ja sadetta, mutta eivät ole vedenkestäviä. Poista koru esim. uimisen ja saunomisen ajaksi. Jos koruihin tulee likaa, voit puhdistaa korut kostealla liinalla/paperilla (esim. mikrokuituliinalla).

Säilytä korut valolta suojattuna, jotta valo ei haalista tai vääristä kuvan ja korun värejä ajan myötä.

Valokuvien tekijänoikeudet

Korun tilaaja on aina itse vastuussa kuvien tekijänoikeuksista. Pusseli- korut ei vastaa mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista.

Koruilla 12 kuukauden takuu

Kaikilla Pusseli-koruilla on 12 kk takuu tilauspäivästä eteenpäin. Jos koru menee rikki tänä aikana, voit lähettää korun postitse korjattavaksi, ja lähetämme korun korjattuna sinulle takaisin.

Takuu koskee kaikkia Pusseli-koruja. Takuu ei kuitenkaan koske tilanteita, joissa koru on mennyt rikki poikkeuksellisessa tilanteessa, esim. jäänyt auton alle, pudonnut mereen tms. Jos koru on mennyt rikki takuuaikana, ota yhteyttä meihin.

Korujen korjauspalvelu: Jos takuu on mennyt jo umpeen tai Pusseli-koru on mennyt rikki takuuaikana poikkeuksellisessa tilanteessa, voit lähettää korun silti korjattavaksi. Tällöin veloitan korjauksesta työn ja materiaalikulujen verran. Korjaushinnat alkaen 10 €. Ota tällaisissa tapauksissa yhteyttä jutta@pusseli.fi

Palautusoikeus

Koruilla ei ole palautusoikeutta, koska ne on tehty tilauksesta omalla kuvallasi ja niitä ei voi myydä uudelleen.